Prva stran | Kontakt | Načrt strani
O podjetjuProdajni programVodaZakaj voda?Ste vedeli?

Vodni filter za prho
-Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna
-Filtri in čistilniki za gospodinjstva
-Mehanski filtri za vodo za hišni priključek
  -Mehanski filtri za vodo z mehanskim vložkom
  -Mehanski filtri za vodo z vložkom aktivno oglje
  -Vodni filter za prho
-Naprave in sredstva za mehčanje vode
-Potrošni material in komponente
-Pitniki (coolerji) za ohlajeno in vročo vodo
- Ekoavtomag katalizator NOVO
Vodni filter za prho
    - Filter za prho HF - 0.15 mikronov z mikrofiltrirno membrano za filtriranje Legionelle

V današnjem času je kontaminacija sanitarne vode z Legionello velik in po celem svetu prisoten problem. Številne evropske države so sprejele predpise, ki zahtevajo vgradnjo naprav za preprečevanje širjenja Legionelle v bolnicah, hotelih, šolah in drugih javnih stavbah, kjer uporaba sanitarne vode za prhanje in kopanje v nasprotnem primeru ne bi bila mogoča.

FILTER ZA PRHO HF je ročna prha, v kateri je vgrajena mikrofiltrirna membrana, ki zadrži Legionello (pa tudi druge škodljive mikrobe) in zagotavlja varno vodo brez vpliva na kakovost vode s kemičnimi snovmi za dezinfekcijo. Priključitev in vzdrževanje sta povsem enostavna. Potrebno je le priviti ročno prho na standarden priključek na cevi ter v predpisanih presledkih, oziroma ko se zmanjša pretok vode, zamenjati modul HF.

Maks. tlak: 6 Bar
Maks. temperatura 60 stopinj C
Pretok 8 l/m pri 2 bar
Življenjska doba: do 3000 litrov, odvisno od kakovosti vode (vrednost določena na osnovi pitne vode povprečne kakovosti v EU)

Modul HF »Ster-o-Tap« s kapilarnimi membranami iz »votlih vlaken« skladno s standari 42 in 53, zagotavlja mikrofiltriranje delcev velikosti 0,15 mikrona in zadrži tudi najbolj fine usedline in večino škodljivih mikrobov, vključno z Legionello, E. coli., V cholerae, itd.

Modul HF je izdelan iz HIPS polistirola, primernega za pitno vodo.Ekom d.o.o., Industrijska cesta 5, SI - 1290 Grosuplje
telefon +386 1 786 47 55, +386 1 786 10 81 | faks +386 1 786 47 54 | gsm 041 627 719
www.ekom.si | email: ekom@siol.net

produkcija Ecetera d.o.o.