DVOJNI HIŠNI FILTER ZA DEŽEVNICO – EKO – RAIN SANIC

OPIS

Dvojni hišni filter EKO-RAIN SANIC je idealna rešitev za zaščito vode pri vhodu deževnice ali vodovodne vode v objekt: stanovanjsko hišo ali stanovanje.
Ohišje filtra s pomočjo Microban antibakterijske zaščite ima plastika filtra površino bakteriostatične lastnosti, saj ima na področju plastičnega vbrizga v posebnem postopku dodano aktivno sestavino v matriks. Več o SANIC tehnologiji si preberite v dodani brošuri.

V prvem loncu filtra je nameščen vložek filtra aktivno oglje CARBON BLOCK 10 mcr in je idealna rešitev za zaščito vode proti kloru, pesticidom insekticidom, izboljša vonj in okus vode hkrati zadrži vse trdne delce v vodi, ki so večji od 10 mikronov. Priporočana menjava vložkov je na šest mesecev.

V drugem loncu filtra je nameščen vložek filtra ekspandirani (melt blown) polypropylen CPP- SANIC 5mcr. SANIC melt blown polypropylen ekspandirani CPP- SANIC vložek vsebuje MICROBANOVO antimikrobsko sredstvo, ki deluje bakteriostatično in preprečuje nadaljno rast bakterij.

Priporočana menjava na šest mesecev.
Kot sestavni del so priloženi še: ključ filtra, stenski nosilec filtra in vijaki za namestitev stenskega nosilca na glavo filtra.

UPORABA

Filtriranje za pitno vodo, zaščita za pipe,tuš, wc kotličke, bojler, pralni stroj, cevovode in za zaščito ostalih hišnih naprav.
Filter montiramo jih lahko neposredno za hišnim vodomerom.
Montažo naj izvede strokovno usposobljena oseba. Ob montaži je potrebno filter tesniti z teflonom. Vgradnja naj bo izvedena v obhodnem vodu (by pas).
Obvezna je uporaba gibljivih cevi!
Filter za vodo iz plastike in medenine in sestavni deli teh materialov, ki imajo kontakt s pitno vodo so izdelani v skladu z direktivo 80/778/EEC za uživanje in proizvodno proceduro.

TEHNIČNI PODATKI

Črtna koda za filter R ¾ – 3830017089296
Črtna koda za filter R 1 – 3830017089302

NADOMESTNI FILTRNI VLOŽKI

 

 

Črtna koda za vložek CARBON BLOCK – 10 mcr. V 10˝ :
3830017080903

Črtna koda za vložek CPP – SANIC – 5 mcr. V 10˝ :
3830017089142