DVOJNI HIŠNI FILTER ZA VODO SANIC – EKO DUPLEX

OPIS

Dvojni hišni filter za vodo SANIC – EKO DUPLEX je idealna rešitev za zaščito vode pri vhodu vode v objekt: stanovanjsko hišo ali stanovanje.

Ohišje filtra s pomočjo Microban antibakterijske zaščite ima plastika filtra površino bakteriostatične lastnosti , saj ima na področju plastičnega vbrizga v posebnem postopku dodano aktivno sestavino v matriks. Več o SANIC tehnologiji si preberite v dodani brošuri.

V prvem loncu filtra je nameščen vložek filtra aktivno oglje CARBON BLOCK 10 mcr in je idealna rešitev za zaščito vode proti kloru, pesticidom insekticidom, izboljša vonj in okus vode hkrati zadrži vse trdne delce v vodi, ki so večji od 10 mikronov. Priporočena menjava vložkov je na šest mesecev.

Magnetni nevtrlizator vodnega kamna, ki je nameščen na sredini prve glave filtra je namenjen za zaščito proti vodnemu kamnu in feromagnetnim delcem v vodi.

V drugem loncu filtra je nameščen vložek filtra ekspandirani (melt blown) polypropylen CPP- SANIC 5mcr. SANIC melt blown polypropylen ekspandirani CPP- SANIC vložek vsebuje MICROBANOVO antimikrobno sredstvo, ki deluje bakteriostatično in preprečuje nadaljno rast bakterij.

Priporočana menjava na šest mesecev.
Kot sestavni del so priloženi še: ključ filtra, stenski nosilec filtra in vijaki za namestitev stenskega nosilca na glavo filtra.

UPORABA

Filtriranje za pitno vodo, zaščita za pipe,tuš, wc kotličke, bojler, pralni stroj, cevovode in za zaščito ostalih hišnih naprav.
Filter za vodo iz plastike in medenine in sestavni deli teh materialov, ki imajo kontakt z pitno vodo so izdelani v skladu z direktivo 80/778/EEC za uživanje in proizvodno proceduro.
Montažo naj izvede strokovno usposobljena oseba. Ob montaži je potrebno filter tesniti s teflonom.
Vgradnja naj bo izvedena v obhodnem vodu (by pas).
Obvezna je uporaba gibljivih cevi!

ČRTNA KODA

Črtna koda za filter R ¾ – 3830017089272
Črtna koda za filter R 1 – 3830017082891

NADOMESTNI FILTRNI VLOŽKI

 

 

Črtna koda za vložek CARBON BLOCK – 10 mcr. V 10˝ :
3830017080903

Črtna koda za vložek CPP – SANIC – 5 mcr. V 10˝ :
3830017089142