SANIC KOMBINIRANI MAGNETNI NEVTRALIZATOR EKOMMAG Z MEHANSKIM FILTROM ZA VODO

OPIS

Ohišje filtra s pomočjo Microban antibakterijske zaščite ima površino, bakteriostatične lastnosti, in na področju plastičnega vbrizga v posebnem postopku aktivno sestavino dodano v matriks.

  • Max. obratovalna temperatura filtra je pri vodi 45°C.
  • Max. obratovalni tlak filtra pri hladni vodi je 8 barov.

Vložek filtra ekspandirani (melt blown) – polypropylen CPP- SANIC 5mcr.
SANIC melt blown polypropylen ekspandirani CPP- SANIC vložek vsebuje MICROBANOVO antimikrobsko sredstvo , ki deluje bakteriostatično. Mehanski filter vložki zadržijo vse trdne delce v vodi večje od 5 mikronov (pesek, mulj, opilki). Uporablja se za pitno vodo, kot tudi za vodo, ki je namenjena tehnološki uporabi.

Ščiti armature, vodovodno napeljavo, pipe in naprave za gospodinjstvo, industrijo, farmacijo, itd. Priporočana menjava vložka na šest mesecev.
Magnetni nevtralizator je nameščen v sredini SANIC ohišja filtra in SANIC – MICROBAN filter vložka. Deluje na principu magnetnega polja visoko energetskih trajnih magnetov. Uspešno deluje brez kemičnega vpliva na vodo. Odpravlja nalaganje vodnega kamna,korozijo železa in hkrati še razkraja obstoječi vodni kamen na napeljavah in napravah za vodo (onemogoč vezavo).

Kot sestavni del so priloženi še: ključ filtra, stenski nosilec filtra, in vijaki za namestitev stenskega nosilca na glavo filtra.

UPORABA

Filtriranje za pitno vodo, varuje pipe,tuš, wc kotličke, bojler, pralni stroj, cevovode in za zaščito ostalih hišnih naprav.
Filter za vodo iz plastike in medenine in sestavni deli teh materialov, ki imajo kontakt z pitno vodo so izdelani v skladu z direktivo 80/778/EEC za uživanje in proizvodno proceduro.
Montažo naj izvede strokovno usposobljena oseba. Ob montaži je potrebno filter tesniti s teflonom. Vgradnja naj bo izvedena v obhodnem vodu (bay pas).
Obvezna je uporaba gibljivih cevi!
Filter za vodo iz plastike in medenine in sestavni deli teh materialov, ki imajo kontakt s pitno vodo so izdelani v skladu z direktivo 80/778/EEC za uživanje in proizvodno proceduro.

ČRTNA KODA

Črtna koda za filter R ¾˝, višina 10˝(veliko ohišje): 3830017089319
Črtna koda za filter R 1˝, višina 10˝ (veliko ohišje): 3830017089333

NADOMESTNI FILTRNI VLOŽKI

Mehanski vložek ekspandirani polypropylen CCP – SANIC – ; 5 mcr