TROJNI HIŠNI FILTER EKO – SANIC

OPIS

Trojni hišni filter EKO-SANIC je idealna rešitev za zaščito vode pri vhodu vode v objekt: stanovanjsko hišo ali stanovanje.
Ohišje filtra s pomočjo Microban antibakterijske zaščite ima plastika filtra površino bakteriostatične lastnosti, saj ima na področju plastičnega vbrizga v posebnem postopku dodano aktivno sestavino v matriks. Več o SANIC tehnologiji si preberite v dodani brošuri.

V prvem loncu filtra je nameščen mehanski vložek filtra 90 mcr in magnetni nevtralizator vodnega kamna. Lonec filtra ima na dnu nameščeno pipico za izpiranje trdnih delcev v vodi. S tem podaljšamo življenjsko dobo mehanskega vložka filtra in istočasno zmanjšamo stroške vzdrževanja filtra.
Mehanski vložek filtra zadrži vse trdne delce v vodi, ki so večji od 90 mikronov.
Magnetni nevtrlizator vodnega kamna, ki je nameščen na sredini prve glave filtra je namenjen za zaščito proti vodnemu kamnu in feromagnetnim delcem v vodi.

V drugem loncu filtra je nameščen vložek filtra aktivno oglje CARBON BLOCK 10 mcr in je idealna rešitev za zaščito vode proti kloru, pesticidom insekticidom, izboljša vonj in okus vode hkrati zadrži vse trdne delce, ki so večji od 10 mikronov. Priporočana menjava vložkov je na šest mesecev.

V tretjem loncu filtra je nameščen vložek filtra ekspandirani (melt blown) polypropylen CPP- SANIC 5mcr. SANIC melt blown polypropylen ekspandirani CPP- SANIC vložek vsebuje MICROBANOVO antimikrobsko sredstvo, ki deluje bakteriostatično in preprečuje nadaljno rast bakterij.

Priporočana menjava na šest mesecev.
Kot sestavni del so priloženi še: ključ filtra, stenski nosilec filtra, in vijaki za namestitev stenskega nosilca na glavo filtra.

UPORABA

Filtriranje za pitno vodo, zaščita za pipe,tuš, wc kotličke, bojler, pralni stroj, cevovode in za zaščito ostalih hišnih naprav.
Filter za vodo iz plastike in medenine in sestavni deli teh materialov, ki imajo kontakt z pitno vodo so izdelani v skladu z direktivo 80/778/EEC za uživanje in proizvodno proceduro.

ČRTNA KODA

Črtna koda za filter R ¾ – 3830017089227
Črtna koda za filter R 1 – 3830017089234

NADOMESTNI FILTRNI VLOŽKI

 

Mehanski filterni vložek za samočistilni filter za vodo z mrežico; 90 mcr
Črtna koda za vložek V 10˝ : 3830017088350

Mehanski vložek ekspandirani polypropylen CCP – SANIC – ; 5 mcr

Črtna koda za vložek V 10˝ : 3830017089142

 

 

Vložek filtra carbon block – aktivno oglje; 10 mcr

Črtna koda za vložek V 10˝, 5 mcr : 3830017080903